Säsongspremiär sista april 12.00-22.00 1:a Maj 12.00-19.00 Öppet helger i Maj samt 9-10:e Lördagar 12.00-21.00 Söndagar 12.00-19.00 Från 6:e Juni till 25:e Augusti öppet alla dagar Söndag-Torsdag 12.00-21.00 Fredag-Lördag 12.00-22.00
FISKRESTAURANG
FRÅN BÅT TILL BORD
Se Vår Meny
Löran idag är en av få levande fiskelägen där man som besökare kan se fiskare både landa och rensa fisken på kajen. Att få sitta i restaurangen och se fiskarna landa sina råvaror skapar en unikt genuin känsla som förhöjer smakupplevelsen på Restaurang Lörudden då råvaran i princip går direkt från båt till bord.
Restaurang Lörudden
En belönad restaurang
Passion för havet
Löran idag är en av få levande fiskelägen där man som besökare kan se fiskare både landa och rensa fisken på kajen. Att få sitta i restaurangen och se fiskarna landa sin råvaror efter en fisketur skapar en unikt genuin känsla som förhöjer smakupplevelsen då maten i princip går direkt från båt till bord. Passion för smaker Kenneth Sillman och Niclas Strid utvecklar ständigt sin verksamhet med fiskeläget och kulturen i åtanke. Verksamheten utgår från havets alla smaker där nya gastronomiska upplevelser väntar i restaurangen. En naturlig del är det gamla salteriet i Junibosand som förvärvats, där växer framtidens nya restaurang fram.
Några av våra utmärkelser
Hitta hit
© Sill & Strid AB -
2024